MODUM: - Denne seieren varmet, sier lagleder Sten Bredo Hovland etter at Åmot slo Drammen FK 2 i 4. divisjonskampen på Glassverket kunstgress mandag kveld i bare fem grader og striregn.

Hovland mener Åmot endelig er kommet i siget etter en tung start på sesongen med mye stang ut.

- Vi har møtt lagene på øvre halvdel av tabellen, så de siste kampene før ferien skal vi møte lagene på nedre halvdel. Det bør bety muligheter for flere poeng, sier laglederen.

Drammen FKs rekrutter var ingen målestokk søndag kveld, selv om drammenserne hang med greit i 1. omgang.

Kanonmål

Etter hvilen dominerte blåtrøyene og scoret fire mål. I tillegg hadde Åmot fem-seks store sjanser til som fort kunne blitt omsatt i mål med litt mer flaks og dyktighet.

Spesielt det siste målet var et flott mål. Det var Tarjej Samuelsen som scoret sitt første mål i Åmot-trøya da han dundret ballen knallhardt i mål fra seks-sju meter.

Med de tre poengene gjorde Åmot et byks på tabellen og ligger nå som nummer seks. Det er plassen åmotingene må ha som en minstegrense, for å være på trygg grunn i divisjonen når poengene skal telles opp ved sesongslutt.

Se tabellen her

MFK-rekruttene tapte

Modum FKs andrelag møte Jevnaker 2/Jevn mandag kveld og tapte 4-1. Modum-rekruttene ligger på 6. plass i 5. divisjon, avdeling 1 med nettopp Jevnaker 2/Jevn på plassen bak seg på tabellen.

Se tabellen her

Slo Hallingdal

Vestfossens damelag i 3. divisjon spilte også kamp i går på bortebane mot Hallingdal. Det endte med 2-1-seier. Stillingen til pause var 0-0, men etter hvilen scoret både Oda Hovde Olsen og Henriette Schandy. Det holdt til seier

Se tabellen her