Torsdag meldte TV Modum at rasteplassen langs riksvei 350 på Drolsum ser ut til å være et populært møtested for personer som kjører omkring på søken etter en sexpartner.

Da de var på stedet ble det funnet en brukt kondom og en brutt kondompakke, som lå henslengt rett ved rasteplassen.

Les også: Trodde han leide ut til bursdag. Sannheten var at hytta på Øst-Modum ble brukt til sextreff

Avtaler sextreff på nettet

Det viser seg å være opprettet en gruppe på nettet, hvor brukerne avtaler å møtes til sex på Drolsum rasteplass. Gruppen har 235 medlemmer, hvorav de fleste er menn.

Ifølge Wikipedia kalles denne typen sextreff for cruising.

Cruising skal være når folk kjører rundt for å møte en partner for sex. Som oftest er det menn som ønsker rask og anonym sex med andre menn.

På de mest populære møteplassene skal det være lagt ut kondomer, eksempelvis i falske fuglekasser.

Da Bygdeposten var på Drolsum rasteplass fredag, fant vi hverken fuglekasser eller brukte kondomer. Kun tydelige spor etter stor aktivitet skogsterrenget i bakkant av rasteplassen.

Lovlig, men uønsket

– Så lenge det som skjer er frivillig, de involverte er over seksuell lavalder og det som skjer ikke er til sjenanse for andre, er denne typen seksuell aktivitet ikke ulovlig, sier etterforskningsleder Bent Øye ved Ringerike politistasjon.

Han understreker likevel at seksuelle handlinger på en rasteplass, hvor det ferdes folk i all aldre til alle døgnets tider, ikke er ønskelig.

Ikke første gangen

Det er ikke første gangen noen har ønsket sex på rasteplassen, for i 2008 fikk en kvinne seg en svært ubehagelig overraskelse da hun gikk inn på doen på Drolsum rasteplass.

Hun var ikke før kommet inn, før hun oppdaget at en mann stakk kjønnsorganet sitt inn gjennom et hull i veggen.

Denne typen seksuell adferd er ulovlig og et klart lovbrudd, så blottingen ble den gang anmeldt til politiet.

Les også: Her slo blotteren til