Gå til sidens hovedinnhold

Valen går løs på Northug

Artikkelen er over 7 år gammel

Parodikongen Kristian Valen er tilbake i fri dressur. Denne gangen går det blant annet ut over en annen konge – skikongen Petter Northug. Se klipp!

Norske kjendiser som eventuelt mangler selvironi bør muligens skygge unna TVNorge i en tid framover. For nå er Kristian Valen tilbake på kanalen, og han har nok en gang fått frie tøyler.

– At TVNorge tør å gi meg helt fritt spillerom, er jo ganske utrolig. Det passer meg veldig bra, for jeg er opptatt av å stadig prøve ut nye ting. For eksempel har vi kommet opp med en helt ny vri der kjendisene skal få møte min utgave av seg selv i et «speil». Å parodiere noen når de er milevis unna er én ting, men å gjøre det rett foran fjeset på vedkommende er jo risikosport. Jeg risikerer å få meg en på trynet, sier Valen.

De som er kjent med Kanal Valen drar kjensel på flere av de gamle favorittene, men humoristen har også dratt opp nye skikkelser av parodihatten – blant andre Leo Ajkic, Herman Friele og tungrockerne i AC/DC.

Og ikke minst Petter Northug jr.

Skihelten har stjålet overskriftene denne sommeren for alt annet enn skigåing. Den famøse fyllekjøringen og dertil totalhavareringen av en luksusbil gjorde sitt til at Northug måtte søke tilflukt fra søkelyset.

Men han har ikke klart å gjemme seg for Valen, som går løs på den olympiske mesteren med sitt sedvanlige glimtet i øyet.

I innslaget over får du en sniktitt på hva vi kan vente oss av Petter Northug i Valens skikkelse. Her presenter Northug et noe spesielt skilt han har fått laget i sin jakt på å trygge veiene i Trøndelag.

Kristian Valens nye parodier har premiere på TVNorge tirsdag kveld. (ANB)

Kommentarer til denne saken