Gå til sidens hovedinnhold

Tone Damli til Gulsrud

Artikkelen er over 9 år gammel

Gulsrud leirsted drar i gang storsatsingen Camp Music, hvor unge musikktalenter skal få profesjonell instruksjon.

De nye eierne av Gulsrud leirsted på Østmodum, Are Aasmundrud, Espen Østevik og Erik Bechensten, satser hardt på å bygge ut stedet til en Noahs ark. Denne høsten vil de også gi unge musikktalenter en unik mulighet til å utvikle seg videre.

Camp Music heter leiren, hvor det vil komme en lang rekke profesjonelle instruktører som skal gi tips råd, og opplæring til ungdom mellom 14 og 19 år. Leiren finner sted fra 30. september til 4. oktober.

– Dette er ikke en talentkonkurranse, men en inspirasjonsleir med god undervisning og masse moro, heter det på campens egen hjemmeside.

Kjente instruktører

Leirstedet har klart å trekke til seg en lang rekke instruktører som alle er kjente innenfor sitt fagfelt. Blant andre kommer Håvard Gryting, kjent fra The Voice og Idol som musikalsk leder. Jonny Sjo, som har jobbet sammen med både Madcon og D-Sound, blir instruktør på bass, mens May Kristin Kaspersen som har jobbet med A-Ha og Donkeyboy er sanginstruktør. I tillegg kommer fem andre instruktører.

– Vi ønsker å arrangere en musikk- og danseleier der vi oppmuntrer ungdommer til musikalsk glede og kreativitet. Vi har lagt vekt på at undervisningen skal holde best kvalitet, og har derfor skaffet instruktører som er ledende her til lands på deres felt. Alle som deltar på Camp Music får personlig veiledning, sier de tre eierne på hjemmesiden.

Konserter for deltakerne

I tillegg til at ungdommene slev skal få mulighet til å videreutvikle sine musikalske tallenter kommer både Marion Ravn og Tone Damli for å holde konserter mens campen pågår.

– Disse konsertene er kun for de som melder seg på Camp Music. De vil også få muligheten til å møte artistene etter konsertene, står det på nettsiden.