Gå til sidens hovedinnhold

- Fullt hus flere ganger

Artikkelen er over 8 år gammel

Vamp trakk fullt kulturhus tirsdag kveld. Leder Øyvind Christensen i Modum kulturhus tror bandet kunne fylt storsalen mer enn to ganger.

Ikke én billett var å oppdrive til tirsdagens forestilling. Det er lenge siden konserten var utsolgt.

SE BILDESERIE FRA KONSERTEN HER

- Vamp er meget populære og det var ikke vanskelig å selge ut bilettene. Jeg tror de kunne ha fylt kulturhuset mer enn to ganger, sier Øyvind Christensen som leder kulturhuset.

Fyrverkeri

Folkemusikkbandet fra Haugesund leverte et musikalsk fyrverkeri i Modum tirsdag kveld.

- Modum kulturhus er blant de minste stedene vi skal innom på denne turnéen, men vi har spilt her mange ganger før og veit at vi har mange entusiaster her. Det er viktig å komme ut for å møte publikum sånn som vi gjør her i kulturhuset, kommenterte Øyvind Staveland – bookingsjef for Vamp-turneene.

Nytt bekjentskap

I kulturhuset fikk entusiastene høre velkjente låter som Ingeborg og Hallo - Adjø, og naturligvis den siste slageren Liten fuggel som kom både som konsertens andre nummer og som ekstranummer sammen med Tir n’a Noir. Aller, aller best likte vi Månemannen i kulturhuset.

Vamp spiller alt fra ballader og viser til rock, og behersker alle sjangere like godt.

Eivør Pálsdóttir er et nytt bekjentskap, men jenta fra Færøyene har en fantastisk stemme og gjør at allsidige Vamp har enda et godt bein å stå på.

LES MER I BYGDEPOSTEN TORSDAG