Gå til sidens hovedinnhold

Livestreamer konsert i verdens største hoppbakke

Lørdag kveld inntar 90-talls coverbandet «Friends the 90s» «hoppkanten» i verdens største hoppbakke. Det blir en livekonsert som du blant annet kan se her på bygdeposten.no fra klokken 21.

– Ambisjonene er å bli Norges største coverband med musikk fra det gylne 1990-tallet, sier Tom Erik Ødegård. Gjengen er fra drammensområdet, men bassisten er lokal. Han heter Elias Hjalmar Pedersen og er fra Geithus.

– Vi gleder oss veldig. Bandet har holdt sammen i ett års tid, men på grunn av koronaen har vi kun øvd – med både en og to meters avstand og med munnbind, forklarer Ødegård. Men nå er de altså klare til å vise publikum hva de har å by på musikalsk og valget av konsertarena er ikke tilfeldig.

– Med verdens største hoppbakke i nærheten var det nærliggende å starte der, sier Tom Erik Ødegård som gjerne skulle hatt mange publikummere på plass, men det går ikke.

– Vi kan jo ikke nekte noen å gå forbi, men vi kommer ikke til å invitere noen. Derfor blir det en livestream. Den kan sees fra klokken 21 lørdag, sier han.

Den kan følges på facebooksiden deres. De er også i dialog med vikersund.no. Også på bygdeposten.no kan du følge konserten.

I tillegg til bandet som byr på 90-tallsmusikk skal de også ha med en oppvarmingsartist. Han heter Werner Andreas Strand «WAS» som skal spille to av sine egne låter. Han har også med to dansere.

– Vi rigger oss til rett under hoppkanten og håper mange vil se oss live, avslutter Ødegård.

Kommentarer til denne saken