Rødt ønsker å bevilge midler til økte ressurser i Vikersund barneskole

DEL

LESERINNLEGGDet har i det siste vært en del hu og hei angående budsjettet til kontrollutvalget i Modum. Flere har tatt til ordet for å øke budsjettet til kontrollutvalget slik at de kan utrede situasjonen på Vikersund barneskole.

Vi i Rødt synes det er merkelig at kommunestyre med AP i spissen ikke har råd til å bevilge 280.000 kroner til kommunens kanskje viktigste utvalg, når det ikke var noe problem å innarbeide 2,8 millioner kroner til en kunstgressbane vi ikke trenger i neste års kommunebudsjett. Vi er på tross av dette ikke sikker på om det er kontrollutvalget som ville ha mest bruk for de 280.000kr.

Problemene på Vikersund barneskole er der i dag. En rapport vil sikkert kunne si mye om problemene på skolen, men for oss virker det som at skolen allerede vet hva problemet er. Skolen trenger ressurser for å løse problemet. Bygge opp igjen gode relasjoner mellom både lærere, elever og foreldre. Dette kan la seg gjøre, men da trenger skolen penger til kurs og veiledere. Ikke enda en finger som peker på problemet. 

LES OGSÅ: Takk for engasjement for skolen vår

Artikkeltags