Gå til sidens hovedinnhold

«Ut på tur, aldri sur»

Artikkelen er over 3 år gammel

Kommentar Dette er en kommentar, skrevet av en redaksjonell medarbeider. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdninger.

Igjen sviktet «Norwegian» i høysesongen, og redaktøren av Bygdeposten, Knut Bråthen, skrev i likhet med mange andre redaktører, en glimrende leder om dette! Rett etterpå, sviktet bagasjehåndteringen på Gardermoen, og denne gang gikk det mest utover passasjerer med SAS og Widerøe.

Men som insekter som svirrer mot lyset, er det tydeligvis dette vi vil! Som kontrast, kjører NRK nå landet vårt rundt med tog, jeg ser på, og får tårer i øynene av det vakre landet vårt! (Hønefoss, Vikersund og Åmot, 3. august)

Du og familien din har kanskje vært ti ganger på Kreta, men har dere noen gang tatt toget til Bergen? En av verdens vakreste jernbanestrekninger! Det finnes faktisk en avgang som stopper på Vikersund, daglig kl. 13:11, og om du velger å fly tilbake , «Norwegian» kansellerer og du blir «Kjosfast», vel, ta toget tilbake igjen!

Forbli i Norge i ferien! Og Vinmonopolet i Vikersund er kjempekoselig i forhold, til den dustete «Taxfree´n» på Gardermoen!

Kommentarer til denne saken