Lars-Ole er rådgiver for nytt TV-program

RÅDGIVER: Lars-Ole Gjermundbo har vært faglig rådgiver for NRK-redaksjonen under utvikling av programmet GIFT som starter onsdag 14. oktober.

RÅDGIVER: Lars-Ole Gjermundbo har vært faglig rådgiver for NRK-redaksjonen under utvikling av programmet GIFT som starter onsdag 14. oktober. Foto:

Lars-Ole Gjermundbo fra Åmot har vært faglig rådgiver for det nye TV-programmet GIFT som starter på NRK onsdag 14. oktober.

DEL

I det nye samlivsprogrammet ønsker NRK å få fram det positive i samlivet. Det er Modum Bad som skriver dette i en pressemelding.

– Målet med programmet er å inspirere folk til å gjenoppdage kjæresten sin og inspirere til gode samtaler. Det er et feelgoodprogram med varme og mening, sier prosjektleder Kjersti Brokhaug i NRK.

Hun har tidligere stått bak programmer som: Helene sjekker inn, Hva feiler det deg, Ikke spør om det og Puls.

LES OGSÅ: Psykologparet har studert kjærlighet i 40 år. Disse sju tingene går igjen hos par som holder sammen

– Sparringspartner

Lars-Ole Gjermundbo har vært faglig rådgiver for redaksjonen under utvikling av programmet. Til daglig jobber han som terapeut i Familieavdelingen ved Modum Bad. Han har også holdt samlivskurs i mange år.

– Gjermundbo har relevant bakgrunn og var derfor en god faglig sparringspartner og rådgiver for oss, sier Brokhaug.

– Vi har invitert sju ulike par til å svare på en bunke ukjente spørsmål. Du vil møte ett par i hver episode – og du vil møte par i ulik alder og med ulik bakgrunn, sier prosjektleder Kjersti Brokhaug i NRK.

– Vi har invitert sju ulike par til å svare på en bunke ukjente spørsmål. Du vil møte ett par i hver episode – og du vil møte par i ulik alder og med ulik bakgrunn, sier prosjektleder Kjersti Brokhaug i NRK. Foto:

Det positive i samlivet

– Dette er veldig gøy å få være med på – og veldig viktig, sier Gjermundbo i pressemeldingen.

Han mener samlivsprogrammer altfor ofte setter søkelyset på utfordringer og vanskeligheter.

– Her ønsker man å få fram det positive i samlivet. Det er mulig å få det bedre bare med små grep. Tilbringer man tid med å gjøre gode og positive ting sammen, blir det også lettere å snakke om det vanskelige.

LES OGSÅ: Anders B. Werp: – Sjefsjobben ved Modum Bad og politikk handler om mye av det samme

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken