50 000 til scenen er din

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Fredag hadde «Scenen er din» sesongavslutning på Tyrifjord Hotell. Selv om publikum var engasjerte ga de den største applausen til en politiker.

DEL

- Vi ønsker å gi en støtte på 50 000 kroner til scenen er din, slik at dere kan fortsette det gode arbeidet, sa Arbeiderpartiets Vidar Esperum som sitter i Hovedutvalg for kultursektoren i Modum.

- Veldig gledelig for oss. Som regel går slike midler til barn og unge. Derfor er det ekstra gledelig at vi har fått midler til noe som i stor grad handler om voksne folk, sier Kjartan Albrigsten i Scenen er din.

De planlegger å kjøpe inn forsterkere og trommesett blant annet. Tidligere har de måttet låne utstyr til hvert arrangement.

For alle

Teltet er allerede godt varmet opp når de første artistene starter. I løpet av kvelden møter vi de fleste sjangre og utrykk. Visesang, popmusikk, country og rock. Til og med en standup-komiker finner veien til scenen.

«Scenen er din» har blitt arrangert med jevne mellomrom det siste halvåret. Poenget er å skape en møteplass for musikere og andre scenekunstnere i bygda, uansett nivå.

- Dette har blitt en scene for de som kanskje ikke hadde hatt noe scene å gjøre sine ting på. Hos oss er alle velkomne, sier Runar Wam.

Og selv om ikke teltet er stapp fullt hele kvelden er det god stemning helt fram til siste artist går av scenen.

Send tekst og bilder «

Har du en god historie, eller opplevd noe spennende du vil dele med Bygdepostens lesere? Hjelp oss å dekke hele Midtfylket!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken