1 kjevler: – Leivene skal være tynne for at flatbrødet skal bli riktig, sier trollkjerringene  Siv Anett Aasand (med ryggen til) og Tone Besserud.  2 ESKER: Ikke pizzaesker, men esker som trollkjerringene pakker stekt flatbrød i før flatbrødene sendes til kundene.  3 BUTIKK: Siv Anett Aasand (t.v) og Tone Besserud har også gave- og interiørbutikk vegg-i-vegg med bakeriet og har satt fram julevarene.   4 JULEBAKST: Tone Besserud (t.v) og Siv Anett Aasand regner med å bruke mange kilo hvetemel og masse egg i julebaksten. tekst  5 RASK: Det går unna når Siv Anett Aasand steiker flattbrød på flere takker samtidig. 6 SENDER:  Trollbua i Eggedal sender bakevarer til fjern og nær nå før jul. Her har Tone Besserud gjort klart en forsendelse med Levanger som adresse. 7 NYLONSTRØMPE: Ei nylonstrømpe utenpå kjevla er et godt tips for å få deigen til å «slippe».

Selger julebakst på nett

Ligger du dårlig an med julebaksten? Fortvil ikke! Trollkjerringene Siv Anett og Tone fra Eggedal er klare til å levere – via internett.
Av
Publisert