Politiet bekrefter drapsetterforskning

Politiet bekrefter onsdag at de etterforsker et drap i Hokksund.

Politiet bekrefter onsdag at de etterforsker et drap i Hokksund. Foto:

Politiet bekrefter for første gang at de etterforsker et drap i Hokksund.

DEL

(Drammens Tidende) ØVRE EIKER: Onsdag formiddag har politiet sendt ut følgende pressemelding om drapet i Hokksund:

«Politiet har mottatt den foreløpige obduksjonsrapporten etter at en mann ble funnet med skader som han senere døde av i Hokksund mandag kveld.

- Den foreløpige obduksjonsrapporten bekrefter at mannen har blitt utsatt for en kriminell handling, jeg kan ikke gå nærmere inn i detaljene på hva obduksjonsrapporten sier, men dette innebærer at vi etterforsker hendelsen som et drap, sier politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen i Sør-Øst politidistrikt.

Det var klokken 19.37 mandag kveld 23. desember at politiet mottok en melding fra AMK om at de hadde rykket ut etter en melding om en eldre mann som var funnet med skader. Mannen ble erklært død på stedet klokken 20.24.

- Vi jobber med full styrke for å finne ut hva som har skjedd, og har også bedt om og fått bistand fra Kripos i arbeidet. Målet er selvsagt å kunne gi de pårørende et svar på hva som er bakgrunnen for hendelsen. Vi har innhentet videodokumentasjon, tatt i mot og gått gjennom tips, og har gjennomført en rekke vitneavhør. Vi jobber ut fra ulike teorier, men det er ikke noe som tilsier at han er et tilfeldig offer, sier Svane Mathiassen.»

LES ALLE SAKENE OM DRAPET HER:


Artikkeltags