Knut (29) blir turambassadør

Knut Skinnes er svært glad i å være på tur. Nå blir han ambassadør og turinspirator for Visit Norefjell.

DEL

I en artikkel på sin nettside presenterer Visit Norefjell den engasjerte kryllingen.

Knut er oppvokst på gård i Krødsherad og er godt kjent i Norefjellregionen. Han er mye ute på tur, og har blant annet en Instagram-konto der han legger ut mange turbilder.

Nå skal turopplevelsene hans også brukes som tips og inspirasjon til turer i Norefjellregionen.

– Jeg er naturligvis aller best kjent i Krødsherad, men har også vært mye i Sigdal og Flå, særlig på ski. I Krødsherad kjenner jeg de fleste skogsbilveier og skogteiger. Jeg er også interessert i jakt, det gjør at jeg blir godt kjent i vårt eget terreng, både på østsiden og vestsiden av Krøderfjorden.

Skinnes beskriver Norefjellregionen som et sted med alle muligheter - enten det er skogens ro eller vid utsikt, bading, rolig rusling eller aktiviteter som krever litt.

Til daglig driver han firmaet Green House, som er et rådgivnings- og kommunikasjonsselskap. Engasjementet som ambassadør er noe han gjør på fritida.

Knut gleder seg til å vise fram et stort spekter av Norefjell, og lover turtips som passer alt fra småbarnsfamilier til de sprekeste fjellfarerne.

Send dine tips og bilder her «

På disse sidene finner du alt stoff om dine hyttedestinasjoner. Sidene er et samarbeid mellom Bygdeposten, Laagendalsposten og Drammens Tidende.

Artikkeltags