Kjære Jon Hovland. Siden ca. 2005 har jeg vært en del av skøytemiljøet på Geithus. Jeg har drevet skøyteskolen mange år og har hatt en kjempetid på Furumo. Jeg har vært nestleder og fram til mars dette året styremedlem i skøytegruppa. Har i de siste tre årene undersøkt og prøvd å få til en hall på Furumo. Informert skøytestyret om framskritt og tilbakeslag. Jeg regner med at du som leder i hovedstyret har lest referatene fra disse møtene. Jeg kan derfor ikke se at jeg er en veldig løs kanon eller en utenforstående person som driver et privat hallprosjekt på Furumo.

Les også

Geithus IL vil gjerne bygge hall og tak over skøytebanen

Vi har også hatt samtaler om hallprosjektet. Jeg personlig synes å prate med politikere er en krevende affære og vi ble enige om noen spilleregler. Du skulle holde deg til fakta, ikke vri på sannheten, ikke slenge med leppa; du skulle altså oppføre deg som en voksen, dannet person.

Da er det leit at du oppførte deg som en litt bøllete 6.-klassing og ikke minst at prosjekt folkehall ble avsluttet på denne måten. Jeg takker for meg og vil ønske deg og din prosjektleder lykke til med deres hallprosjekt på Furumo.

Jeg – som en skøyteelskende person – skal heie dere fram og gleder meg til den dagen denne hallen skal stå ferdig.