Gå til sidens hovedinnhold

Kim Andre (34) og sønnen (7) omkom i togulykken

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet bekrefter tirsdag at det var Kim Andre Nielsen (34) og sønnen Benjamin (7) som omkom i den tragiske togulykken ved Trustrup i Danmark.

(Drammens Tidende)

ØVRE EIKER: Politiet skriver:

«Etter samråd med familien og dansk Politi offentliggjøres navnet på de to omkomne etter trafikkulykken i Danmark 6. juli, der en personbil med fire personer ble truffet av en trikk/tog. Det var den snart 8 år gamle Benjamin Sørvang Nielsen og hans far den 34 år gamle Kim Andre Nielsen fra Hokksund som omkom i ulykken. Det er dansk politi som etterforsker saken, og som har pårørendekontakt med familien. Østjyllands Politi har bedt Sør-Øst politidistrikt å videreformidle at dansk politi ikke ønsker å uttale sig ytterligere om ulykken, så lenge Havarikommissionen er i gang med sitt arbeid»

Kim Andre Nielsen ble 34 år gammel. Han var en kjent skikkelse i lokalfotballen, etter mange år som spiller, trener og leder i Steinberg, men også i MIF, Birkebeineren og Hokksund. Han ble klar for sin andre periode i Steinberg for bare en knapp uke siden.

I 11-tiden lørdag omkom Nielsen og sønnen hans Benjamin(7), etter at bilen de satt i kolliderte med et tog. Ulykken skjedde da bilen kjørte over en planovergang på Århus Letbane.

Søndag uttalte vaktsjef ved Østjylland politidistrikt, Martin Christensen, at familien til de omkomne var på plass i Århus.

Gjorde «alt» for Steinberg

Nielsen startet fotballkarrieren i aldersbestemte klasser i MIF, og står oppført med flere kamper for A-laget til bruntrøyene. Nielsen kom til Steinberg, hvor han ble spillende trener, i 2010. Han står oppført med rundt 200 kamper for A-laget, rundt 75 mål og godt over 100 målgivende pasninger i perioden 2010-2018, ifølge Steinberg IFs hjemmesider. Han var i tillegg sportslig leder i klubben i en periode.

Vinteren 2018 hadde Nielsen meldt overgang til Hokksund, hvor han står oppført med seks kamper og ett mål i 2019-sesongen.

Nå skulle altså Nielsen returnere til klubben i hjertet hans, Steinberg IF. Slik skulle det ikke bli.

Mor og datter lettere skadd

Sønnen Benjamin omkom også i den tragiske ulykken. Han ble bare sju år gammel.

De omkomne etterlater seg kona (32) og datteren deres på seks år. Ifølge dansk politi kom kona fra ulykken med lettere skader, mens datteren ikke skal ha blitt fysisk skadd.

NB! Drammens Tidendes Facebook-side kan du legge inn et minneord til de pårørende.

Kommentarer til denne saken