Tirsdag 14. mars i ble Modum menighets årlige «Frivillighetsfest» holdt i Åmot kirke. Over 100 frivillige møtte opp, og Frivillighetsprisen og en rekke utmerkelser ble delt ut. Det opplyser menigheten i en pressemelding.

Unik evne til å se andre

Frivillighetsprisen gikk til Karoline Myro. Dette er noe av det som ble sagt om vinneren:

"Vinneren har gjennom flere år gjort en stor og allsidig jobb som frivillig i Modum menighet. Vedkommende startet som deltager i flere av våre aktivitetstilbud som KRIK og Heggen Gospel og som har utviklet seg til en omfattende frivillig tjeneste. Denne personen er forberedt, grundig og tydelig i sin ledelse og formidling. Kreativ og initiativrik, og ikke redd for å gå inn i nye oppgaver. Personen har vært ungdomsleder og leder for lederne. Stått på både tidlig og seint for å legge til rette for unge deltagere og ledere når det har vært et behov. Og ikke nok med det, denne personen har også vært med i Modum menighetsråd og alt det frivillige arbeidet det innebærer som gjerne kommer i form at utvalg og komitéer. I alle sine frivillige tjenester har prisvinneren lagt ned stor innsats og med en unik evne til å se andre."

Utmerkelser

Nytt av året er at det også ble delt ut priser for utmerkelser i tillegg til Frivillighetsprisen. Årets nykommer ble Asveig Hunstadbråten, årets forbeder ble Kathrine Breivik og årets dirigent ble Ingrid Mathea Bjørke Krogh. Disse personene har utmerket seg spesielt i rollene og er viktige ressurser inn i tannhjulet som driver menighetens arbeid fremover, skriver Modum menighet i sin pressemelding.