Kari Mette tar over jobben til Live: – Vi ønsker alle å bli sett, hørt og være til nytte

NY JOBB: Kari Mette Høstvik starter i jobben 1. juni. Live Skistad går over til pensjonistenes rekker.

NY JOBB: Kari Mette Høstvik starter i jobben 1. juni. Live Skistad går over til pensjonistenes rekker. Foto:

Kari Mette Høstvik fikk jobben som frivilligkoordinator og ansvarlig for frivilligsentralen i Øvre Eiker kommune. Kommunalsjef jubler over ansettelsen.

DEL

(Eikerbladet) Hun tar over etter Live Skistad 1. juni.

– Etter mange år i reiselivsbransjen gleder jeg meg til å ta fatt på en ny reise: å tilrettelegge for og heie på frivilligheten, sier hun i en pressemelding fra kommunen.

Godt kjent

Kari Mette Høstvik er kanskje mest kjent i Øvre Eiker som eier og driver av reisebyrået 4Travel og som leder av Skotselv grendeutvalg. Når Live Skistad etter mange år som leder for Øvre Eiker frivilligsentral nå går over i pensjonistenes rekker, tar Høstvik over stafettpinnen.

– Med egen erfaring som frivillig og via min jobb i reisebyrå, har jeg blitt kjent med utrolig mange positive og engasjerte mennesker i Øvre Eiker. Frivillige gjør en kjempeinnsats for fellesskapet og uten denne innsatsen hadde Øvre Eiker vært fattigere på alle måter, sier hun.

Liv og røre

Kari Mettes erfaring fra korpsbevegelsen og med å skape liv og røre i Skotselv kommer godt med.

– Jeg kjenner best til Skotselv og det imponerende store mangfoldet av aktiviteter som tilbys der. Jeg håper at jeg raskt skal få god oversikt over det frivilligheten ellers driver med, slik at jeg også kan gjøre den oversikten lett tilgjengelig for andre, proklamerer Høstvik.

Må bli sett

Den påtroppende frivilligsjefen har klare tanker om hva som blir viktigst i hennes nye jobb:

– Vi ønsker alle å bli sett, hørt og være til nytte, som frivillig er dette mulig for alle. Jeg tror nøkkelen til å finne de gode løsningene er god kommunikasjon, involvering og samarbeid på tvers.

– Veldig godt egnet

I kommunen skal Kari Mette jobbe i seksjon kultur og livskraft.

– Vi ble veldig glade da Kari Mette søkte, sier kommunalsjef Christer Best Gulbrandsen i pressemeldingen.

– Hun har god kompetanse, og er rett og slett en veldig godt egnet person. Ikke minst kjenner mange henne allerede!, legger han til.

LES OGSÅ: Feiret 1.000 frivillige årsverk

Artikkeltags