- Høsten og julen har vært gode, også begynnelsen av det nye året ser lovende ut, forteller Høegh.

Siden sommeren har det blitt solgt hytter i prisklassen fra 1,5 millioner opp mot 11 millioner kroner på Norefjell.

LES OGSÅ: Venter flere planer

Populært på Østlandet

Eierne av hytter og leiligheter på Norefjell kommer fra områdene rundt Oslo, Drammen, Tønsberg og Sandefjord, det er ingen tilfeldighet.

– Tid blir bare viktigere og viktigere for de aller fleste, Norefjell er praktisk for mange ved at det har en sentral beliggenhet i forhold til større områder av Østlandet, sier Høegh. Sentral beliggenhet er avgjørende for mange som ønsker å kjøpe fritidsbolig.


En annen ting som gjør Norefjell attraktivt for mange er at det er et bredt spekter når det gjelder pris.


– På Norefjell er det muligheter for de fleste, enten prislappen er på 1,5 millioner eller et tosifret antall, sier Høegh. I tillegg vektlegger han et stort skianlegg som ofte har gode forhold enten temperaturen er på pluss- eller minussiden. Den sentrale beliggenheten er og blir likevel den mest forlokkende faktoren når potensielle hyttekjøpere snuser på Norefjell.

Vil fortsette å blomstre

Høegh er overbevist om at Norefjell vil fortsette å blomstre også i tiden framover. – Attraktiviteten til Norefjell vil bare fortsette, vi vil nok fortsette å se en oppblomstring også i årene framover, forteller Høegh.


Selv om Norefjell blir relativt lite sammenlignet med større destinasjoner, er omsetningen god.


– På Norefjell er det god omsetning, selv om det går litt i «rykk og napp» med salget, forteller han.


I skrivende stund har Sem og Johnsen eiendomsmegling 18 leiligheter og hytter til salgs på Norefjell gjennom finn.no. Disse varierer i pris fra 1,5 til nærmere 8,5 millioner kroner.