Hvordan blir din 17. mai?

NORMALÅR: Slik ser det ut på 17. mai, når det er normalår. Bildet er hentet fra barnetoget gjennom Åmot 17. mai 2019.

NORMALÅR: Slik ser det ut på 17. mai, når det er normalår. Bildet er hentet fra barnetoget gjennom Åmot 17. mai 2019. Foto:

Skal nabolaget arrangere sitt eget tog? Skal vennegjengen møtes til frokost? Vi vil gjerne ha dine bilder fra nasjonaldagen 2020.

DEL

17. mai 2020 blir ikke som den pleier. For første gang siden 1944 blir det ikke organiserte barnetog på nasjonaldagen, og alle offisielle arrangementer er avlyst.

Men nye smittevernregler tillater at så mye som 20 personer treffes til en hyggelig frokost eller lunsj på nasjonaldagen, og nabolag på samme størrelse kan arrangere sine egne 17. mai-tog.

Vi i Bygdeposten vil gjerne vite hvordan du og din familie feirer årets nasjonaldag. Send oss derfor gjerne dine bilder fra den store dagen, enten via e-post til redaksjonen@bygdeposten.no eller som en melding på Facebook. Vi kan også ta imot bilder med #bygdeposten på Instagram.

Savner du 17. mai-stemningen? Se vår festsending fra klokka 08.00 på den store dagen:

    Bygeposten og TV Modum, i samarbeid med Modum kommune, har satt sammen denne festsendingen i anledning en noe spesiell nasjonaldag.

    Artikkeltags