Hvem er ufin Ingunn Dalaker Øderud (SP)?

Av
DEL

MeningerIngunn Dalaker Øderud kan umulig ha lest hele mitt intervjuet i Bygdeposten 26. februar. Jeg gir der min fulle støtte til de som velger å gå inn i politikken og samtidig er småbarnsforeldre – sitat; «– Det er fint at politikere får barn og de skal selvfølgelig ha permisjon og det er helt legitimt å bli sykemeldt også når man er politiker. Så dette er ikke noe kritikk av hverken leder eller nestleder i hovedutvalg for helse- og sosialetaten.»

Med andre ord – her er Øderud og jeg helt enige. Jeg forstå derfor ikke hvordan Øderud kan vri dette over til at jeg er ufin. Dette er kritikk jeg mener er uberettiget og som Øderud burde holde seg for god til å fremme.

Det som er kritikkverdig er at vi nå har en ordføreren som ikke har sørget for et formelt valg av vikarer til disse vervene, Dette forsterker seg når vi samtidig ser at etaten har store økonomiske overskridelser.

Så legger jeg for ordens skyld til at jeg selvfølgelig har tatt dette opp direkte med ordfører, uten å møte noen forståelse for utfordringene det er med fravær av politisk ledelse av hovedutvalget.


Artikkeltags