Jeg er så heldig at jeg fikk jobb som assistent på Badeveien bofellesskap i oktober 1997. Noen år seinere var det mange av oss som fikk tilbud om å ta utdanning til å bli omsorgsarbeider, nå helsefag. Og med skrekkblandet fryd, ble jeg heldigvis med og som 50 åring var jeg i mål.

Dette ga mersmak, og i 2007 hadde jeg gjennomført utdanning i psykisk helsearbeid. Men i min iver etter mer lærdom, satte jeg i gang med ny videreutdanning samme høst, denne gang med Spesialpedagogikk i Asperger, ADHDog Tourettes ved Høyskolen i Harstad.

Jeg er veldig glad i jobben min, beboerne og kollegaer som jeg har kjent gjennom mange år. Men også jeg føler at bortsett fra å selv føle meg kvalifisert til jobben min, har jeg ikke fått delt så mye av det jeg har lært, spesielt på de to siste utdannelsene.

Vi er en gjeng assistenter, helsefagarbeidere, sosionom, vernepleiere og sykepleiere som jobber i boligene. Jeg skulle ønske at ledelsen helt fra toppen, ledet gruppa slik at alle fikk lik aksept og respekt for hva vi har å bidra med, både praktisk og teoretisk, slik at vi kan jobbe som et lag og bruke hverandres ressurser til beste for våre beboere.