Gå til sidens hovedinnhold

Har laget digitalt infomøte: – Vi er opptatt av hva dere mener

Påskens planlagte informasjonsdag for fritidsbeboere og innbyggere på Norefjell lar seg ikke gjennomføre på grunn av koronapandemien. Derfor er det i stedet spilt inn en informasjonsvideo som du kan se her.

De siste årene har Norefjell Turforening, Visit Norefjell og Krødsherad kommune arrangert infodager på fjellet i påsken, hvor de har informert innbyggerne og fritidsbeboerne om stort og smått som skjer i på fjellet og i bygda.

– Vi som vertskap er opptatt av å komme i kontakt med fritidsbeboerne våre for å høre hva de er opptatt av og hva de mener, sier Guro Gulsvik fra Norefjell Turforening. Hun er programleder i videoen som er spilt inn på Norefjell Ski og Spa.

Hun skulle gjerne møttes over en kaffekopp ved bålpanna, men på grunn av koronapandemien lar det seg ikke gjøre i år. Derfor har denne informasjonsvideoen blitt laget. Her får du høre ordfører Knut Martin Glesne og Per Arne Lislien i Testarea Norefjell fortelle om noe av alt det spennende som skjer og skal skje i nærområdet i tiden framover.

Glesne forteller eksempelvis litt om koronasituasjonen i kommunen, og mulighetene det er for å bosette seg i hyttene på fjellet.

I tillegg får seerne høre om de pågående reguleringsplanene i fjellet og planlagt sentrumsutvikling på Noresund. Samt at Per Arne Lislien og Ellen Anne Bye forteller om hvordan en ønsker å gjøre Norefjell til et bærekraftig reisemål.

Les også

Nå kan du få levert varer hjem eller på hytta

Kommentarer til denne saken