Hans og Rune er årets beste

ÅRETS BESTE: Hans Aasmundrund (t.v) og Rune Haugen (t.h) er begge fra Nordbohus Modum og fikk henholdsvis prisen for Årets Beste selger EAT 2018 og Årets beste byggeleder 2018.

ÅRETS BESTE: Hans Aasmundrund (t.v) og Rune Haugen (t.h) er begge fra Nordbohus Modum og fikk henholdsvis prisen for Årets Beste selger EAT 2018 og Årets beste byggeleder 2018. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Hans Aasmundrud er årets beste selger 2018, og Rune Haugen er årets beste byggeleder 2018.

DEL

Begge de to jobber i Nordbohus Modum, og det var under kjedens «Storting» – en årlig konferanse – at kåringen fant sted.

Dette skjedde under festmiddagen lørdag 25. mai i Stavanger. Utdelingen ble foretatt av toppsjef Birger Aspaas, med bistand fra kveldens konferansierer Øystein Bache og Rune Gokstad.

Ifølge en pressemelding fra kjeden hadde juryen en utfordrende oppgave. Nominasjonene har kommet fra daglige ledere i Nordbohuskjeden, og i Modum er dette Jan Henning Kleiv.

– En slik heder og ære er meget viktig og det gjør oss veldig stolte. Dette er noe som henger høyt på landsbasis og alle våre kolleger i Nordbohus Modum AS bidrar til vår suksess hver dag, skriver Kleiv i en e-post til Bygdeposten.

Solgte der meglerne ga opp

Hans Aasmundrud fra Modum ble kåret til årets beste selger EAT. Den ikke helt selvforklarende forkortelsen EAT står for «enebolig andres tomt».

I begrunnelsen skriver juryen blant annet at «Markedet var fallende i fjor og der meglerne ga opp, har han fått til salg. Han har en god treffprosent, og han er rå på kundeoppfølging».

Aasmundrud har jobbet med boligsalg i 22 år, og totalt har han solgt over 500 enheter.

Tar alle oppgaver på strak arm

Rune Haugen, som ble årets byggeleder, fikk også mye ros.

Blant annet ble det påpekt at han alltid oppnår gode resultater, han har høy faglig kompetanse, er god til å formidle kunnskap, har en enorm arbeidskapasitet og tar alle arbeidsoppgaver på strak arm.

I tillegg er han rolig og sindig, og har gode menneskelige egenskaper.

LES OGSÅ: Håper byggingen kan starte i 2020. Da har de ivrigste kjøperne ventet i ti år

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken