(Drammens Tidende)

DRAMMEN: Klokken 00.27 bortviste politiet en mann i slutten av tenårene fra sentrum for resten av natten. Han oppførte seg ufint og var til sjenanse i Engene i Drammen sentrum, melder politiet på Twitter.

En time senere, klokken 01.23 bortviste politiet en ny mann. Dette var en mann i 20-årene som lagde bråk og trøbbel på et serveringssted på Bragernes.

Voldshendelser

Klokken 01.56 bortviste politiet en mann i 20-årene fra Bragernes etter en mindre voldshendelse på et serveringssted i sentrum.

– Det er snakk om vold mot en vekter. Jeg vet ikke akkurat hva det er snakk om, sier operasjonsleder i politiet Jan Kristian Johnsrud til Drammens Tidende søndag morgen.

Han forteller at det foreløpig ikke er kommet inn en anmeldelse fra vekteren mot mannen i 20-årene, men det kan hende det kommer.

– Det hender det kommer i etterkant, men jeg kan ikke si noe for sikkert i denne saken, sier Johnsrud.

Klokken 03.27 var politiet på McDonald's på Bragernes torg. Der skal en mann i 20-årene ha skallet til en annen person inne på spisestedet.

– Han skal også ha forsøkt å skalle til de to politibetjentene. Han var full og det skal ikke være noe foranledning til hendelsen, sier Johnsrud.

Mannen i 20-årene er fra Modum, men sitter nå i arresten hos politiet i Drammen.

– Han blir værende der og avhørt etter hvert. Det blir opprettet en sak på alt sammen, sier operasjonslederen.

Moingen er siktet for vold mot offentlig tjenesteperson etter hendelsen.

Blåste over lovlig verdi

Klokken 02.18 stoppet politiet et kjøretøy for kontroll i Engene på Bragernes. Fører, en mann i 20-årene, blåste til over lovlig verdi på alkometeret.

– Nødvendige prøver sikres. Mannen anmeldes og førerkortet hans er beslaglagt, informerer politiet.