Frigir navnet på gutten som døde i snøscooterulykken

ULYKKE: En 12 år gammel gutt døde av skadene han pådro seg i en snøscooterulykke i Modum skisenter torsdag forrige uke. Nå frigis navnet i samråd med nærmeste familie.

ULYKKE: En 12 år gammel gutt døde av skadene han pådro seg i en snøscooterulykke i Modum skisenter torsdag forrige uke. Nå frigis navnet i samråd med nærmeste familie. Foto:

Det var 12 år gamle Eirik Møller Johnsen fra Vikersund som døde etter en ulykke på snøscooter.

DEL

(Drammens Tidende) MODUM: Gutten dødefredag kveld på Ullevål sykehus av skadene han pådro seg i snøscooterulykken i Modum skisenter.

Sør-Øst politidistrikt frigir navnet i en pressemelding mandag. Navnet frigis med samtykke fra guttens nærmeste pårørende.

Alvorlige skader

Ulykken skjedde torsdag kveld, rundt klokka 18.30.

Det var to personer involvert i ulykken, en kvinne i 40-årene og hennes sønn på 12 år. Kvinnen i 40-årene ble sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader, skriver politiet i pressemeldingen.

Etterforsker ulykken

De to satt på en snøscooter som kjørte inn i en vegg i en bygning i skisenteret. I forkant av ulykken hadde de vært med på dugnadsarbeid på skisenteret.

– Dette er en tragisk ulykke som har skjedd i et lite nærmiljø. Det jobbes fortsatt med å etterforske hendelsen, og politiet er i en innledende fase av dette arbeidet. Vi kan derfor ikke si noe om årsaken til det som skjedde nå, sa politiadvokat Lise Kjexrud-Egge i Sør-Øst politidistrikt til Drammens Tidende i helgen.

En utfordring å samles i sorgen

Lørdag skrev Drammens Tidende at vennene ikke får samlet seg i sorgen på grunn av tiltakene rundt korona-viruset.

– Det er fryktelig trist for familie, pårørende og venner. Nå jobber skoleledelsen med et opplegg for tolvåringens medelever, sa ordfører Sunni Grøndahl Aamodt i Modum kommune.

Artikkeltags