Gå til sidens hovedinnhold

– Ubeskrivelig stort

Artikkelen er over 5 år gammel

Vegard Hansen gratuleres fra fjern og nær etter seieren over Rosenborg tirsdag kveld.

Rosenborg hadde spilt sju seriekamper uten et eneste tap før de tok turen til Mjøndalen og Isachsen stadion tirsdag kveld. Der så alt ut til å gå trøndernes veg nok en gang, i hvert fall de første 25 minuttene. Så begynte Mjøndalen å spille fotball, og Rosenborg gjorde ting unødvendig vanskelig for seg selv.

Det resulterte i at vertene snudde 0-2 til 3-2. Dermed ble nyopprykkede Mjøndalen med sine brune trøyer det første laget til å slå Rosenborg i årets eliteserie.

– At vi er det første laget som vinner over Rosenborg i år, er ubeskrivelig stort for oss som klubb, sier Vegard Hansen til Eikerbladet.

Lite søvn

Seiersrusen har så vidt lagt seg på Isachsen stadion onsdag formiddag. Trener Vegard Hansen innrømmer at det har blitt lite søvn, men at det er stort for lille Mjøndalen å få så stor oppmerksomhet.

– Det var en fantastisk innsats av hele laget, og nå har vi sett at vi holder mål mot mange av lagene i Tippeligaen. Å vinne over Rosenborg her hjemme er ubeskrivelig, sier Hansen.

Populær mann

Og til tross for at Hansen selv ikke var på banen, er det treneren som får mye av æren for at bruntrøyene innehar sjetteplassen i eliteserien, før åttende runde fullføres i kveld.

På hans egen Facebook-side gratuleres vikersundingen fra både de nære i Mjøndalen og Midtfylket til langt fjernere strøk både på Vestlandet og Nord-Norge. I tillegg piper telefonen i ett sett.

– Nå er det mye, men det er bare moro. Jeg kunne faktisk hatt en ansatt bare til å svare på telefonen min, sier han til Eikerbladet.

Mestere på dødball

Mot Tromsø ble alle fire målene scoret på dødball, mens Rosenborg fikk to av sine tre MIF-mål i fleisen etter henholdsvis frispark og innkast.

Da Rhett Bernstein headet inn sin fjerde scoring på halvparten så mange kamper etter drøyt 90 minutter mot RBK, dristet Drillo seg til følgende kommentar på direktesendt TV:

– Mjøndalen er Norges beste dødballag.

– Klart det morsomt å høre, det tar jeg som et bra kompliment. Så er det jo klart at det hjelper å ha et monster som Rhett (Bernstein) å sikte på, sier kaptein Joackim Olsen Solberg til Drammens Tidende.

Kommentarer til denne saken