Fortsetter som styreleder – for femte år

FORTSETTER: Jan Henning Kleiv fortsetter som styreleder i Nordbohus-kjeden minst ett år til.

FORTSETTER: Jan Henning Kleiv fortsetter som styreleder i Nordbohus-kjeden minst ett år til. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Jan Henning Kleiv fra Vikersund er gjengvalgt som styreleder i Norges tredje største boligbyggerkjede.

DEL

Til daglig leder Jan Henning Kleiv Nordbohus Modum, som tidligere denne uka kjøpte 11 av 15 tomter av Modum kommune på Skredsvikmoen i Geithus. Kleiv er også styreleder i den nasjonale Nordbohus-kjeden, en boligbyggerkjede som nå er Norges tredje største.

Ressurskrevende

I forrige uke ble han gjenvalgt til denne posisjonen, for femte år på rad.

– Jeg hadde helt ærlig ikke tenkt å stille til valg igjen, men jeg ble overbevist av en aktiv valgkomité og flere andre i kjeden. Å være styreformann i Nordbohus er særdeles givende, men også krevende. Kjeden har ambisjoner om vekst og forsterket posisjon som en kvalitetsleverandør av boliger innen alle tre markedssegmentene enebolig, småhus og leiligheter. Dette krever ressurser og god styring, sier Kleiv i en pressemelding.

En av de største

Kleiv driver som kjent Nordbohus Modum, et firma som har gått fra å ha kontorer i hans egen kjelleretasje til å være ett av kjedens største.

– Det har vi oppnådd ved å anvende kjedens konkurransefordeler 100 prosent. Innkjøpsavtaler, kjedens konsulentkontor og kjedens systemer har vært grunnlaget som vår suksess er tuftet på. I tillegg har vi vært heldige og dyktige i ansettelsen av de beste folkene, sier Kleiv.

Digitalisering

Valget fant sted under Nordbohus AS sin generalforsamling i Stavanger 23. mai.

Foruten valg var kjedens forhandlere samlet for det årlige «Nordbohus storting», som er kjedens egen årskonferanse. Tema denne gang var «Forenkling i hverdagen» og handlet i stor grad om de ulike prosjektene innen digitalisering i kjeden.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken