Forfall hadde jeg, og forberedt vara stilte for meg

HOVEDUTVALGSLEDER: Tone Kronen fra Senterpartiet.

HOVEDUTVALGSLEDER: Tone Kronen fra Senterpartiet. Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Bygdeposten har skrevet artikkel og trykket flere leserinnlegg om blant andre meg som politiker og min permisjon i over ei uke. At jeg melder forfall til politiske møter er absolutt offentlig, men at andre velger å gå ut med årsaken til hvorfor, tenker jeg er en privatsak – om det er lykkelige omstendigheter eller andre årsaker. Det er dette jeg mener Ingunn Dalaker Øderud blant annet peker på i sitt leserinnlegg.

Å lese en artikkel digitalt på nettsidene til Bygdeposten hvor min permisjon er omtalt før vi selv har satt inn fødselsannonse i avisa, synes jeg er trist. Heldigvis fikk jeg mulighet til å sende inn bilde og tekst seint onsdag kveld etter innleveringsfrist, etter en samtale med redaktør Knut Bråthen.

Artikkelen om min fødselspermisjon var allerede publisert på internett. Da kom i hvert fall fødselsannonsen i samme avis som den politiske saken. Vi som nybakte foreldre ønsket selv å meddele den hyggelige nyheten om familieforøkelse før det ble omtalt som en del av en politisk sak i media.

At leder og nestleder hadde meldt forfall til hovedutvalgsmøtet i Helse- og sosialetaten i februar og at varaer møtte, er et faktum. For øvrig kan det være greit å formidle at møtelederen i helse- og sosialutvalget var godt forberedt til å lede møtet, noe jeg mener er viktig.

Som ordføreren har uttalt til avisa tidligere, er jeg tilbake fra permisjon i midten av mars; nærmere bestemt den 17. – så veit alle lesere av Bygdeposten det.

Hvordan skal vi få med yngre krefter i politikken? Hvordan vi velger å framstille saker (også i media) er en nøkkel for veien videre.

Så må jeg få lov til å skryte av oppfølginga som de ansatte i kommunen har rundt de som får barn i Modum. Jeg er så heldig at jeg får lede et hovedutvalg som også favner om denne tjenesten.

LES OGSÅ:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken