Du verden for et flott opplegg Modum har fått til for å vaksinere oss! Allerede i romjulen kom personlig forespørsel (telefon/SMS) om man ønsket vaksine eller ikke. Fyldig informasjonsskriv og skjema til utfylling av persondata dumpet ned i postkassen.

Seinere har man nærmest daglig kunnet følge utviklingen med oppdatert informasjon på kommunens nettside og jevnlige artikler i Bygdeposten om hvor langt vaksineringen har kommet og hvilke årskull som står for tur. Omtrent en uke før man skal i ilden, plinger det inn SMS (også til ektefellen!) med detaljert informasjon om dag og dato, type vaksine, oppmøtested, klokkeslett etc. – samt dato for dose nummer to.

Og så, selve rosinen i vaksinasjonspølsen – vaksinasjonen! God veiskilting og vennlige parkeringshjelpere fører en fram til inngangen, hvor man møtes av nærmest begeistrede guider og blir ledet på plass hos selveste sprøytestikkeren. Et knapt merkbart stikk – man har fått dose 1 og gjort avtale om dato og klokkeslett for dose 2! Så er det 20 minutters venting, hånddesinfisering med kommunal sprit og utgang annet sted enn der man kom inn. Alt foregår rolig, smidig, nærmest kø- og ventefritt og stort sett med god mulighet for tometeren med avstand.

Det hele tydelig svært godt planlagt og profesjonelt gjennomført. 10 poeng av 10 mulige mener jeg! Stor ære til Modum kommune og alle de gode hjelpere.