Gå til sidens hovedinnhold

Er du Midtfylkets beste fotballmanager? Bli med i Bygdepostens egen Fantasy-liga

At interessen for engelsk fotball er stor, også i Midtfylket, er det ingen tvil om. Denne sesongen ønsker lokalavisa å kåre Midtfylkets beste manager.

Lørdag braker det løs Fulham møter Arsenal i sesongens første match, og for mange lokalt vil kanskje kampen mellom Liverpool og nyopprykkede Leeds bli sett på som et høydepunkt.

Engelsk fotball har en særstilling i Norge, mye takket være tippekampene som ble sendt på NRK fra slutten av 60-tallet. Fortsatt holder interessen seg, og TV-dekningen har blitt enda mer massiv enn noen gang de siste årene.

Men det utvikles også stadig nye produkter. Ett av dem som virkelig har slått fra seg er Fantasy Premier League, hvor du og jeg kan være manager for vårt eget lag. Og det er gjennom Fantasy at Bygdeposten ønsker å kåre Midtfylkets beste manager.

Sett opp ditt lag, og bli med i «Bygdepostens supermanager». Vinneren ved sesongslutt får en valgfri engelsk fotballdrakt.

Koden for å bli med i «Bygdepostens supermanager» er 375gnn, eller du kan bruke denne lenken: https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/375gnn

Les også

– Det startet med fotballmagasinene «Goal» og «Shoot» på slutten av 60-tallet. Siden har jeg fulgt laget i tykt og tynt.

Kommentarer til denne saken