↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

50 årsgave 

Kjenner du noen som fyller 50 år? Er du på utkikk etter en bursdagsgave? Å fylle 50 år er en stor dag. Det er en alder da mye i livet er oppnådd, og man har alt man trenger. Så hva gir man egentlig i 50 års gave til den som har alt? 

 

Kjøp en gave som får han eller henne til å føle seg spesiell; som en opplevelse! På YouWish.no kan du velge mellom over 500 opplevelser innen mange forskjellige kategorier. Hva med et fjordcruise, en ølsmaking eller kanskje muligheten til å kjøre en rå supersportsbil på bane? Mulighetene er mange! Her er det virkelig bare å la fantasien blomstre!

 

Enten det er en 50 års gave til din kone, mann, mamma, pappa, venn eller kollega; har YouWish.no noe for alle og enhver. På YouWish.no finner du et bredt spekter av opplevelsesgaver som passer perfekt til 50 åringen! En opplevelse kan være noe relatert til en hobby eller personlighet, en aktivitet som er morsom, meningsfull, praktisk eller kreativ. En opplevelsesgave kan være nyttig, rørende og gjennomtenkt.

 

Ekte minner kommer fra å oppleve noe hyggelig sammen, så hva med å gi bort en opplevelse og bli med på den selv? Som for eksempel et koselig rekecruise for to, vinsmaking for to eller en behagelig overnatting på hotell? Eller kanskje en natt i tretopphytte høres magisk ut? Uansett hva du velger å overraske 50 åringen med, vil det bli et herlig minne man kan se tilbake på for resten av livet.

 

Slik finner du den perfekte 50 årsgaven: 

1. Besøk YouWish.no og velg en opplevelse du har lyst til å gi bort.

2. Kjøp opplevelsen på nett.

3. Skreddersy gaven ved å gi den et personlig preg.

4. Fiks, ferdig, klar! Gavemottaker boker opplevelsen enkelt selv.

 

En opplevelsesgave er den perfekte gave til 50 åringen som har alt, og en enda mer perfekt måte å feire en viktig dag og milepæl i livet.