↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

32 78 07 00

Besøksadresse

Apalveien 1
3360 GEITHUS
  1. Beskrivelse

VELKOMMEN TIL ALFA3 DITT LOKALE KJØKKENSENTER

Vårt mål er at våre kunder skal være stolte av å eie et kjøkken fra Alfa3. For å oppnå dette tenker og planlegger Alfa3 langsiktig, noe som skal gi våre kunder trygghet for en så stor investering som et kjøkkenkjøp er. Vår tilsammen over 50 års fagkunnskap og erfaring, er et solid fundament som gir oss grunnlaget for å designe og lage gode produkter og løsninger. Våre valg av materialer og tilbehør, gjøres med tanke på at kun det beste er godt nok for deg.

Vi legger stor vekt på kundeservice, før, etter og i prosessen med å designe, produsere og montere ditt kjøkken. Vi får mange hyggelige og oppmuntrende tilbakemeldinger fra våre kunder, og ingenting gleder oss mer enn det.

Kjøkkenrommet er idag et av de viktigste rommene i huset, hvor vi legger igjen mye tid både sosialt og praktisk. Det skal være funksjonelt, og et hyggelig sted å være. I vår nye katalog finner du et utvalg av noen av de innredningene vi har laget. Det er ikke lett å vise alle våre muligheter i en katalog, men vi håper den kan være til inspirasjon for deg som kanskje står foran et kjøkkenkjøp.

Vår butikk og fabrikk hvor vi produserer ditt kjøkken, bad og garderobe, finner du i Geithus i Modum kommune.

Velkommen til oss for en hyggelig kjøkkenprat!

 

Bruk og vedlikehold av ditt Alfa3 produkt

Til den daglige rengjøringen kan du klare deg med en lett fuktet mikrofiberklut. Ikke bruk mye vann. Til en litt grundigere rengjøring kan du bruke en svak såpeoppløsning. Deretter tørker du over med en tørr ren klut. Det er viktig for overflatebehandlingen at såperester fjernes etter vask, da disse ofte inneholder kjemikalier som kan skade over tid. Fuktighet som vann i dråper må tørkes bort. Vær forsiktig med å sette våte og/eller varme ting inn i skapene. Det kan forårsake misfarging/skade av overflaten.

 

RENGJØRING AV LAMINATBENKEPLATER

Du kan rengjøre med lunkent såpevann og en klut (ikke oppvaskmiddel). Du må aldri bruke skurepulver eller andre rengjøringsmidler som inneholder slipemiddel. Det må heller ikke brukes stålull, rens-lett eller lignende. Konstaterer vi at det er brukt noen av disse midlene, dekker ikke vår garanti. Hvis det er flekker som ikke kan fjernes, kan du bruke klorin og vann. Det er svært viktig at du sørger for grundig avtørring, samt god utluftning.

 

HELTRE BENKEPLATER (KREVER EN DEL VEDLIKEHOLD)

Fra fabrikken er benkeplatene behandlet med olje. Benkeplatene varer lengst hvis du i starten etterbehandler dem ofte med olje. Etterbehandlingen foretas 2-3 ganger de første ukene. Deretter behandler man etter behov.

 

VEDLIKEHOLD

1. Påfør et tynt lag med olje.

2. Ved å slipe i oljen med en slipepute oppnår man en veldig fin og glatt overflate.

3. La oljen trekke i 3-5 minutter ( platene må ikke bade i olje). I de områdene hvor platene hurtig blir helt eller delvis tørr, påfører du litt ekstra olje.

4. Platene tørres av med en tørr klut som ikke loer, og poleres deretter. (viktig at det ikke er igjen våte flekker, da disse har lett for å bli seige, og vanskelige å fjernet når de har herdet). 

5. La oljen tørke over natten i romtemperatur før bruk.

 

RENGJØRING

Til daglig anbefales mildt såpevann.

OBS! Ikke konsentrert såpe / oppvaskmiddel.

 

BEMERK

Unngå lengre tids påvirkning av vann på platene, for eksempel i forbindelse med kluter, kopper, tallerkener, vaser eller lignende.

OBS!!

Oljekluter kan lett selvantenne.

Brukte kluter skal enten brennes eller oppbevares i et glass med tette lokk.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Oppbevares tørt og frostfritt.