Venstre og skole – svar til Solveig Fløtten

Av
DEL

MeningerJeg vil begynne med å rette en hjertelig takk til Arbeiderpartiets Solveig Fløtten for at hun synes Venstres skolepolitikk er så mye viktigere å ha fokus på enn Arbeiderpartiets egen skolepolitikk. Etter å ha lest innlegget vet jeg imidlertid ingenting om hva Fløtten som listekandidat vil gjøre for Modumskolen og lærerne.   

Venstre har fått mange gode tilbakemeldinger både på innlegget og vårt engasjement for å løfte Modumskolen, også fra lærere. At Fløtten som selv er lærer angriper et parti som 1) ønsker å ansette flere lærere, 2) vil videreutvikle kompetanse innen relasjonsledelse og klasseledelse, 3) vil bygge ny barneskole i Åmot, 4) går til valg på et løft for Modumskolen, er selvsagt hennes fulle rett. Men kanskje en smule overraskende.

Det er imidlertid en ting jeg er enig med Fløtten om, og det er at vi trenger folk i kommunestyret som forstår skolen. Og som forstår at skolen trenger stabile rammer. Derfor oppfordrer jeg folk til å stemme Venstre ved dette valget, slik at vi kan få det skoleløftet som alle, unntatt Solveig Fløtten, er enig om at vi trenger. Godt valg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags