Svarer på låste dører på NAV Modum

BEKLAGER: Nav-sjef Hilde L. Knutsen i Modum lover å se på løsninger for de som kommer til låst dør på NAV-kontoret i Åmot.

BEKLAGER: Nav-sjef Hilde L. Knutsen i Modum lover å se på løsninger for de som kommer til låst dør på NAV-kontoret i Åmot.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Debatt Viser til innlegg, hvor det stilles spørsmål ved at de som har planlagte samtaler på NAV Modum utenfor åpningstiden må vente utenfor inngangen. Jeg ønsker å kommentere dette.

NAV har redusert åpningstiden for å frigjøre tid til de som trenger oss mest. De som har enklere spørsmål og behov kan få hjelp over nett og telefon. Vi gjør nå det som mange, deriblant Skatteetaten, Lånekassen og bankene, har gjort i lang tid allerede. NAV har også, for enkelte av våre tjenester, tatt i bruk digitale løsninger på samme måte. For andre av våre tjenester er det å ha et møte på NAV-kontoret det eneste rette. Avtalte møter på NAV-kontoret blir bedre møter. Vi får satt den rette personen på saken, og både veilederen og den som har møte med oss får tid til å forberede seg.

I denne saken hadde vedkommende en planlagt samtale utenom våre åpningstider. Vedkommende følte det ubehagelig og måtte stå utenfor NAV-kontorets inngang inntil veileder kom og låste opp døren. Jeg ønsker å beklage denne opplevelsen i møte med oss. Vi har av sikkerhetsmessige grunner vurdert at dette har vært den beste løsningen til nå. Tilsvarende har vi også tenkt at dette er til det beste for dem vi har avtale med, slik at de skal slippe å sitte og vente inne uten å kunne gå ut. Imidlertid ser vi at dette kan være uheldig. Vi ønsker nå derfor å se på løsninger på nytt, slik at vi unngår slike opplevelser i fremtiden.

NAV Modum ønsker å være i god samhandling med de som trenger oss. Det er viktig med slike innspill og tilbakemeldinger, slik at vi kan forbedre våre tjenester. Vi tar derfor med oss dette inn i vårt forbedringsarbeid.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken