Gå til sidens hovedinnhold

Travsportsidene som forsvant

Artikkelen er over 4 år gammel

Jeg mener ikke at Bygdeposten skal skrive side opp og side ned om trav, men det er en sport som får ufortjent lite oppmersomhet i media.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg vil først takke redaktør Bråthen for at innlegget mitt kom på trykk, og i tillegg fikk jeg også et svar og en redegjørelse for at det har blitt som det har blitt med trav i Bygdeposten.

LES OGSÅ: Bygdeposten og travsiden

Det er ikke mulig å være uenig med hvordan dette endres med lynets hastighet. Men når han går inn på argumentene for å skrive mindre om trav sliter jeg med å henge med.
Riktig nok så er de fleste av oss på internett og leser nyheter og ellers hva vi enn måtte lure på der. Alt er jo bare noen tastetrykk unna i disse tider.

Dette gjelder de fleste av oss. Men hva med de som ikke tilhører de fleste av oss? De som av forskjellige årsaker ikke har hengt seg på dette med internett.

Bråthen påpeker at det tidligere ikke var noe nyhet før det sto på trykk i avisen, sånn er det ikke for de fleste av oss lenger. Vi får nyhetene nesten før nyheten har skjedd, så fort går det. Men, så er det de som ikke er de fleste av oss da, de får jo ikke nyheten før den først kommer på trykk de da.
Jeg tør påstå det fortsatt er mange. De har vel krav på sitt de og, eller?

Jeg mener ikke at Bygdeposten skal skrive side opp og side ned om trav, men det er en sport som får ufortjent lite oppmersomhet i media. Og det skjer mer i travsporten enn det Bygdeposten presenterer nå for tiden. Det er trav sju dager i uken nesten året rundt med lokale hester involvert.

Så min oppfordring til Bygdeposten er og vie denne sporten litt mer oppmerksomhet enn i dag. Det har den virkelig fortjent.

Jeg avslutter på nesten samme måte som Bråthen: det faste abonnementet på Bygdeposten er historie. Den hadde sin misjon, men alt har sin tid. Det gjelder det faste abonnementet på Bygdeposten og.

Einar H. Wold

Kommentarer til denne saken