Hvorfor Bygdelista i Sigdal?

Av
DEL

LeserbrevVar det ikke nok partier i Sigdal? Kunne vi ikke funnet oss til rette hos de etablerte? Mulig det kunne gått, men når det var noen som ville etablere ei liste med gamle, nye, erfarne og uerfarne folk som vil ta noen nye og større steg, så våkna noe i oss som kanskje ikke følte oss så politiske, men veldig engasjerte.
Mange av oss har bidratt på andre arenaer tidligere og det vil vi vel fortsette med. Men vi ønsker også å påvirke mere direkte i utviklinga av Sigdal.

Alle vil nå det samme, altså utvikling av både næring og bolig/innbyggere. Dette er jo bra og tegner for godt samarbeid. Da er det snakk om hvem som får til noe. Det har jo lenge vært vedtatt mange ting som burde gi resultater, noe det dog ikke har gjort. Hvorfor det? Er det folket, politikerne eller administrasjonen som er bremseklossen?

Etter erfaring med frivillig arbeid, både i lag/foreninger og barnehage må vi si vi har hatt pågangsmot og gjennomføringskraft til å bedre situasjonen rundt oss. Det er noe vi mener det er bruk for i kommunal utvikling. Etter vårt arbeid i frivilligheten har vi mange ganger stanga hodet i veggen og kjempa mot vindmøller, men vi har etter mye arbeid fått stagga vindmølla og snudd retningen. Det har vært for lite politisk og administrativ vilje til utvikling i Sigdal, dette må snus, og vi vil snu vindmølla!


 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags