Modum kommune er politisk styrt, ordfører!

Ståle Versland (t.v.) og Jon Hovland.

Ståle Versland (t.v.) og Jon Hovland. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

MeningerJeg kan umulig lese riktig i saken om Mester Grønn på Nærsenteret, det står:

Vi kan ikke overstyre administrasjonen, men om saken kommer til politisk behandling vil jeg gjøre det jeg kan for at Mester Grønn skal bli værende i Vikersund, sier ordfører Ståle Versland.

Dette er hentet fra Bygdeposten, dette kan ikke være riktig gjengitt.

Mester Grønn kan bli lagt ned 

Vårt kommunale delegeringsreglement sier:

Tilbakekalling av delegering - omgjøring av delegert vedtak

a) Kommunestyret kan tilbakekalle delegert myndighet. Kommunestyret kan når som helst kreve å få seg forelagt til avgjørelse en sak som et underordnet organ eller rådmannen har til behandling i henhold til delegert myndighet. Tilsvarende rett har rådmannen vedrørende myndighet han har videredelegert i administrasjonen.

b) Kommunestyret kan når som helst omgjøre beslutninger fattet etter delegert myndighet i samme omfang som det selv kan omgjøre egne beslutninger. Tilsvarende rett har rådmannen vedrørende vedtak fattet i henhold til videredelegert myndighet i administrasjonen.

Her kan du ordfører, med kommunestyrets delegeringsreglement, gå inn til rådmann og be henne finne en løsning på Nærsenteret.

For å være 100% sikker kan du sende en mail til alle medlemmene i kommunestyret, og spørre om hva hver enkelt mener i denne saken.

Det enkleste er at rådmann forteller sin etatsjef og saksbehandler at dette skal gjøres om med en gang.

Jeg mener hver enkelt ansatt, inkludert rådmann, har kun én oppgave; legge til rette for Modums innbyggere og næringsliv.
NEI er ikke lov å bruke, det skal kun jobbes for å finne en god løsning på alt. En god løsning for innbyggerne og næringslivet. Næringslivet betyr arbeidsplasser.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags