Mester Grønn, Bygdeposten og Jon Hovland

VARAORDFØRER: Ole Martin Kristiansen.

VARAORDFØRER: Ole Martin Kristiansen. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevJon Hovland, gruppeleder i Modum Høyre hadde et innlegg om dette forleden.

Det gjelder utbygging av Nærsenteret i Vikersund og lokaler for Mester Grønn. Han gir honnør til Bygdeposten fordi «når endelig Bygdeposten tok tak i saken, falt løsningen raskt på plass».

Jeg syns det er flott at Bygdeposten skrev om Mester Grønn og at saken ser ut til å gå en god løsning i tråd med det utbyggeren av Nærsenteret i Vikersund og Mester Grønn ønsker.  Ikke minst også i forhold til hva Vikersund som handelssted trenger.

Men Jon Hovland skriver også i innlegget sitt: «Jeg forstår at verken Hartz eller Altern vet hvordan en byggesak går fram. Deres reaksjoner blir helbom».

Videre skriver han: «Ordfører og varaordførers reaksjon skremmer meg. De framstod kun som marionetter for et kommunalt byråkrati».

Han sier altså at ordfører og varaordfører fremstår som dukker med bevegelige lemmer som ordet marionette betyr. Ordet brukes også i overført betydning om en person som ikke har egen vilje, men lar seg styre og bruke av andre som er mektigere, altså samme betydning som det norske «nikkedukke».

I en mail til meg lille julaften skrev Hovland om et par ting og jeg tar ut en av sakene derfra:

«Se bare på påbygget på Nærsenteret, der snudde teknisk med en gang etter mitt (Hovlands) innlegg»

Altså er det hans og ikke Bygdepostens eller andres innsats som er årsaken til at dette nå ser ut til å gå greit.

Vi snakker mye om å framsnakke i Modum, viktigheten av akkurat det. For meg betyr det å snakke opp, ikke ned. I det ligger det også å behandle andre og andres meninger med respekt. Å beskrive andres meninger som helbom og noen som marionetter faller utfor dette, langt utenfor.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags