Gå til sidens hovedinnhold

Tenke nytt om Modum

Artikkelen er over 4 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Avisens leder tirsdag 20.06.17 informerer oss om at 11 ungdommer «for morgendagens Modum» skal gi sine mangfold av ideer til komiteen for Modums fremtid.

Hurra for ungdommen, og jeg håper de blir hørt av de gamle med «grått hår, prolaps og prostata»! Vi er fortsatt noen i den sistnevnte kategori som kjemper for å bevare strandområdet med båthavn og lekeplass i Vikersund, det mange vil kalle Vikersunds perle for båt- og badeliv. 

Så vil jeg henlede oppmerksomheten på artikkelen i Bygdeposten tirsdag 26. november 2002, «Hvem liker Vikersund», av en utflyttet moing som var ungdom på 90-tallet. Artikkelen handler mye om Vikersunds identitet, og om hvor dumt det var å erstatte de vakre gamle trehusene med billigbygg i Lecablokker og betong». Toget stoppet ikke ofte den gang heller, men Strandpromenaden og fjorden var et pusterom for mange. 

Jeg sier lykke til og god arbeidslyst til ungdommen for morgendagens Modum, og hør gjerne på de med grått hår som har levd en stund.

LES OGSÅ:

Denne gjengen skal fikse framtida 

Jubler for egen skole-PC 

Drar «kremtopper» til viktig konferanse 

Kommentarer til denne saken