What a beautiful day- svar til May-Helen Nilsen

FORNØYD: Anita Skretteberg i Modum Høyre gjentar overfor May-Helen Nilsen at hun er fornøyd med budsjettresultatet.

FORNØYD: Anita Skretteberg i Modum Høyre gjentar overfor May-Helen Nilsen at hun er fornøyd med budsjettresultatet. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Ja, May-Helen Nilsen, jeg var veldig fornøyd med å ha vært med på å få flertall for et godt gjennomarbeidet budsjett i kommunestyret. Vi i Frp og Høyre har jobbet lenge for å sette opp et budsjett med tanke på innbyggerne i Modum. Vi setter innbyggerne våre i første rekke. Når Sp og Krf også hadde veldig gode punkter, var det nydelig at vi kunne samarbeide og forene disse. Når vi da attpåtil fikk flertall i kommunestyret syntes jeg det ble en riktig så god dag. Med andre ord: A beautiful day som jeg skrev på Facebook-siden min. Det provoserte deg tydeligvis. 

At det er uvant for AP og medhjelperne å ikke få gjennom sitt budsjett, og at det blir oppstandelse av det, har jeg en viss forståelse for. Har jo blitt en gammel vane her i Modum. Nå ser vi at dere i Ap ikke bestandig har de beste løsningene selv om dere velger å tro det selv.

LES OGSÅ:

De økte rammene dere hadde i budsjettet deres, hadde ikke vi. Den økte skatteinngangen dere ville bruke, finnes ikke. Da kan vi heller ikke stemme for det. Det er elementært at ved budsjettering skal inntektene være sikre.

Jeg kan trøste deg med at med vårt realistiske budsjett vil satsing på barn og unge bli ivaretatt blant annet med utvidelse av BUA og styrking av Fritid 123.

Vi sørger for at det blir enda flere gang- og sykkelveier.

Skolene og barnehagene vil få økt grunnbemanning, slik fagforbundene mener er et riktig virkemiddel.

Helse og sosial vil få økt grunnbemanning, slik fagforbundene mener er et riktig virkemiddel.

Vi setter innbyggerne i sentrum og viser det i praksis.

LES OGSÅ: «En nydelig dag» 

Det som derimot gjorde at dagen allikevel ikke ble helt fantastisk, var svaret på interpellasjonen fra Jon Hovland om mer bruk av klagenemnd. Der hadde dere muligheten til å vise at det er innbyggernes ve og vel som skal være hovedfokuset i kommunen. For deg og dine er det tydeligvis andre hensyn som er viktigere.

At du kaller det markeringsbehov fra opposisjonen sier vel mer om deg og dine enn meg og mine.

Jeg skulle også ønske meg 8,5 millioner å bruke til beste for innbyggerne, dessverre var de ikke der så ønskelista di ville uansett ikke gått i oppfyllelse. Oppfordrer deg til å lese gjennom vedtaket som ble fattet en gang til. Det er faktisk veldig bra og det kommunen skal styre etter neste år.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken