Tog og god nok vei

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerKrF vil ha utvikling i Modum – flere bedrifter, mer bosetting, flere besøk. Det må bli lettere å komme til og fra Modum.  

  • Vi vil ha persontogtrafikk mellom Hønefoss og Hokksund. Dette er i samsvar med hva fylkestinget i Buskerud har vedtatt.
  • Vi vil ha nødvendig oppgradering av nåværende veistrekning Åmot-Hokksund. Korketrekkeren må erstattes av bro. Vi vil ikke bruke tid og krefter på en høyst usikker firefeltsdrøm om ny R-35 langt inn i fremtiden.

Det er lettest å si «ja takk, begge deler» - men det er dårlig strategi. Vi får ikke i pose og sekk. Vi velger å satse på det som er økonomisk og miljømessig bærekraftig. Veibygging er dyrt og fører til mer biltrafikk. Jernbanen ligger der og er miljøvennlig.   

Tog og god nok vei er mulig hvis vi gir avkall på noe og prioriterer. KrF vil arbeide for bredest mulig politisk og regional samling om å prioritere dette. Sjansene for gjennomslag øker når vi står sammen.  

I kampen om storsamfunnets midler trenger Modum noen vinnersaker, som skaper engasjement i befolkningen og tro på at det nytter å kjempe.  Her er en mulig vinnersak, som vil gjøre en stor forskjell for folk.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags