Hartz og Solbakkens fantasiverden

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevTo merkelige innlegg fra to eldre menn i det siste: et fra Helge Solbakken, og et fra Jan Hartz. Begge med utsagn formet ut fra deres frie fantasi og ønsker.

Jeg kan bekrefte det Senterpartiets leder, Kari Ødegård skriver, det fantes ingen avtale på borgerlig side før forrige valg.

Avtalen alle partier handlet etter, ble gjort i kommunens kantine på våren før valget. Den gikk på at ingen avtaler inngås, men vi skal alle partier, prate sammen etter valget. Denne var også Ap med på.

Vi skulle bruke god tid og prate sammen, for å få til det beste flertallsalternativet for Modums innbyggere.

Helge Solbakken utfolder seg også i fri fantasi. Han sier selv det er en artikkel som kan dokumenteres, men i virkeligheten var det et enfoldig leserinnlegg.

I leserinnlegget «refererer» han fra møter som foregikk i de lukkete rom. Personalsaker skal etter loven kun behandles lukket. Da forstår de fleste at opplysningene «han kan dokumentere» ikke har noen rot i virkeligheten.

Hans referat var feil, men hadde de vært riktig ville det vært en stygg lekkasje fra Modum kommune, eller fra en enkeltperson i møtet. Ordfører svarer i en mail rundt lekkasjespørsmål, – Solbakken peker spesielt på deg og på Høyre. Det er riktig at du ikke sto alene om standpunktet ...

Det kan nesten se ut som Jan Hartz og Helge Solbakken har sittet sammen, startet en egen valgkamp, produserer referater fra møter som både finnes og ikke finnes, i sin egen fantasiverden.

Men som politiker, må man vel bare tåle at noen ønsker deg og ditt parti, dit pepperen gror?

Jeg håper på at det blir en valgkamp der vi prater om hvordan vi skal skape en god utvikling for alle innbyggerne og hele Modum.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags