Gangbru ved Modumheimen

GANGBRU: Først ble det vedtatt å bygge en gangbru for beboerne på Modumheimen, men så fant politikerne ut at det ble for dyrt og dropper det.

GANGBRU: Først ble det vedtatt å bygge en gangbru for beboerne på Modumheimen, men så fant politikerne ut at det ble for dyrt og dropper det. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

DebattDet har vært snakket mye om Furulund og flytting av beboerne til Modumheimens B-bygg. Det har vært, og er, fremdeles mye motstand. Men noe alle pårørende og ansatte har vært enige om er at kommunen burde investere i en gangbru fra 2. etasje (B-3, nest øverst i den delen som skal tas i bruk av brukerne fra Furulund) og ned til hagen.

For mange demente er det vanskelig å orientere seg, og å bruke en heis er for de fleste umulig uten hjelp. Derfor var tanken at de aller fleste brukerne i etasje B-3 kunne komme seg ut på egenhånd ved hjelp av en gangbru.

For de som bor i etasjen under, B-2, vil det være direkte adgang til sansehagen, og dermed ikke noe problem å komme seg inn og ut.

En ting er å gå ut, og da få hjelp av personalet i en heis, en helt annen ting er det å komme seg inn igjen: hvordan skal brukerne gjøre personalet oppmerksom på at de trenger hjelp til å ta heisen opp?

Kysser frosken på Modumheimen


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags