Svar til Løvf

Jan N. Hartz.

Jan N. Hartz. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

KommentarDen blåblå regjeringen med støtte av KrF og Venstre har vedtatt å frata kommunene retten til å skrive ut eiendomsskatt på verker og bruk. Dette ved siden av regjeringens reduksjon av de frie inntekter til kommunene gjør at kommunenes handlingsrom blir vesentlig redusert.

Så hvorledes Vidar Løvf skal makte å innfri sitt løfte i gitt i innlegg i BP tirsdag 12.12. hvor han skriver: «På vegne av Frp kan jeg love at vi skal jobbe hardt for å gi våre innbyggere de aller beste tilbudene innen eldreomsorg og pleie». Innforstått at tjenestene skal bli bedre.

Hvorledes han skal få det til med de reduksjonene i økonomien som bl.a. hans parti står for er umulig å forstå. Hvor skal han hente pengene? Skal han ta fra f.eks. skolebudsjettet eller andre steder? Han må i hvert fall fortelle oss hvor han har tenkt å hente de nødvendige midler. Eller er denne påstanden forsøk på ønsket framgang for eget parti med hjelp av villedende opplysninger?

Vidar Løvf skriver videre at de 96 sykehjemsplassene som er på plass etter rehabiliteringen av gamle Modumheimen reduseres til 72. En uforståelig tolkning for det er og blir 96 sykehjemsplasser.

Hverken Løvf eller jeg kan diagnostisere hvem av brukerne som har behov for sykehjemsplasser. Det må vi overlate til våre spesialister på området.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags