Jeg er sur på staten

Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LeserbrevJeg tilga den nye distributøren manglende avislevering forrige lørdag. Det var mange som hadde problemer med å komme fram den dagen. Men denne lørdagen var det ingen unnskyldning for ikke å gjøre jobben sin. De kunne ikke skylde på at de ikke fant fram heller, for jeg vet om abonnenter som fikk Drammens Tidende, men ikke Bygdeposten.

Det er et minstekrav at de som skal begynne i ny jobb gjør litt forberedelser. Kvikkas AS har vel levert et så lavt anbud at bedriften ikke har råd til å gjøre forundersøkelser. Og departementet, som har kommet fram til at Posten ikke lenger skulle distribuere aviser så sant de ikke hostet opp det billigste anbudet, gadd vel ikke sjekke om Kvikkas hadde de kvalifikasjonene som skulle til for å gjøre jobben. Lokalkunnskap er vel et fremmedord for både distributør og departement.

Tilbake sitter taperne, både jeg som abonnent (som ikke har fått verken DT, Bygdeposten eller Hallingdølen), og avisene som svært mange irriterer seg over (selv om de er uskyldige i denne saken).
Man blir jo ikke spesielt blid når man betaler for noe man ikke får eller i beste fall må hente på butikken hvis ikke avisen er levert innen fristen som er kl. 17. (Og hva slags tid er det å få avisen på?).

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags