Brakar klarer ikke å få 100-bussen fra Hønefoss til å korresponderer med 105-bussen til Eggedal. Når klokken blir 16 går sigdalsbussen. Jeg har snakket med en sjåfør og han har sagt det til flere som kjører. Jeg har fått de til å vente til 16.05. Men idag gikk ikke det, jeg var i Åmot 16.03 med hønefossbussen. Men i det jeg går på vei mot eggedalsbussen så reiser den. Hønefossbussen blunket og tutet på bussen med ingen kontakt. Jeg begynner å løpe men den ser meg ikke. Når neste buss går 18 så er det kjedelig å vente i Åmot. Brakar må snart klarer å få bussene til å vente på hverandre.

Når man kan ta buss må man ha et bedre tilbud opp til Eggedal. Men Brakar tenker kun på byene for at de skal ha nok busser. Når det ikke er noe annet en buss i byene så skal de ha det til å gå ned til to-tre minutter mellom hver. Mens på bygda skal det så vidt gå buss, og ingen kan korresponderer med hverandre.

De enneste bussene som korresponderer er bussen som går gjennom Geithus. Skal man fortsette å vente i Åmot til siste buss hver dag blir det kjedelig. Noen ganger er man heldig å får kommer med bussen man skal på. Mens andre ikke.

Nå må Brakar snart gjør noe med dette. Men gidder de er en annen sak. Til bussjåfører som ser dette og som kjenner seg igjen kan ta denne til seg. De som ikke kjenner seg igjen kan lese innlegget. Orker ikke mer av Brakar. Det må være lov til å komme hjem før seint på kvelden. Men når bussen kjører fra deg og ser du løper er så skal han stoppe.