Vår kjære mamma, Jenny Marie Bergan er nå så heldig og ha et opphold på Sigdalsheimen. Hun kan ikke få fullrost betjeningen der, hun har stortrives fra første dag. Hun har hatt noen fine dager med turer ute i den flotte sansehagen. En dag i forrige uke fikk hun øye på et nypebusk med mange fine nyper. Hun tenkte i sitt stille sinn at det hadde vært fint å plukke den frukten.

Påfølgende natt drømte hun om denne buska og hun strevde veldig med å plukke nypene av det. Da morgenen og dagvakta kom fortalte hun om drømmen sin. Seinere på dagen fikk hun en stor overraskelse som gjorde henne målløs. Hva skjedde – jo kokken Bente Solberg får høre om dama med nypedrømmen. Hun plukker deretter nypene, lager suppe og syltetøy. Mamma får deilig nypesuppe med krem og eget glass med nypesyltetøy!

En fantastisk opplevelse for mamma, som hun formidler med stor bevegelse og glede. Hva forteller dette oss? Jo, Sigdalsheimens kokk er ikke bare den profesjonelle som lager fantastiske måltider. Hun har i tillegg en omtanke og omsorg som gjør det lille ekstra eller rettere sagt gjør det helt store for den det gjelder og gir med det en stor glede.

Tusen takk til dere alle – hver især som jobber på Sigdalsheimen. Mamma er i de beste hender. Dere gjør dagene hennes gode og verdifulle.

Vår pappa fikk også god pleie og omsorg hos dere i 2018. Han følte seg trygg og godt ivaretatt hos dere.

Vi ønsker dere alt godt i denne krevende tida vi er inne i.

Vi håper Sigdal sine politikere ser den fantastiske staben som jobber på Sigdalsheimen og med det legger gode premisser for de ansatte. Slik at de kan fortsette den viktige jobben for å ivareta bygdas eldre.