Gå til sidens hovedinnhold

Bygdeposten.no satser stort på direkte sport. Du kan til og med se Liverpool-stjernene i aksjon

Treningskampene til Liverpool, eliteserie håndball for både kvinner og menn, toppserien i fotball for damer og masse trav for å nevne noe! Amedia satser stort på direktesendt sport og det nyter Bygdepostens abonnenter godt av.

– Hvem skulle trodd at en lokalavis som Bygdeposten en gang skulle kunne tilby daglige sportssendinger til våre abonnenter. Det er litt rart å tenke på for oss som er vokst opp med Sportsrevyen på søndag og der NRK var eneste alternativ når det gjaldt levende bilder, sier redaktør Knut Bråthen.

Han blar gjennom menyen man finner under vignetten «Direktesport» på bygdeposten.no. Der finner man et bredt utvalg å velge mellom – med en rekke godbiter hver dag. Og mye av det som er sendt ligger i arkivet katalogisert under hver vignett. Så hvis du ønsker å se opptak fra Norgescupen i langrenn fra i vinter ligger det ute.

Den eneste forutsetningen for å kunne se dette innholdet, er at du er abonnent.

(Saken fortsetter under)

Sjekk ut sportsmenyen her:

Liverpool og Bodø Glimt

Bygdeposten er en del av Amedia-familien – et lokalaviskonsern med over 80 aviser. Konsernet kjøper årlig rettigheter til å sende sport innenfor en rekke grener. Og det er ikke bare det ultralokale.

– Amedia har rettighetene til Liverpools treningskamper. Vi skal også sende de to neste kvalifiseringsrundene Europa League for å følge Bodø Glimt, forteller Bråthen.

Noe annet som har vist seg å være populært er kampene i 2. divisjon fotball. Når idretten åpner igjen etter koronapandemien vil det også bli mulig å se mye lokal fotball.

– I vårt område vet vi at det også er stor interesse for motorsport og trav. Der er det også mange godbiter for abonnentene, sier Bråthen.

Vi blir stadig mer digitale

Gjennom Amedia og den store avisfamilien konsernet består av kan selv mindre lokalaviser over hele Norge ta store digitale posisjoner. Direktesport er en direkte konsekvens av at konsernet kan satse tungt, selv om mange avisene er små og har begrensede ressurser.

– Vi har tatt enorme steg digitalt de siste årene og det vil bare fortsette. Leserne krever stadig mer av oss, både hva lokal nyhetsdekning angår og det Amedia over hele landet kan tilby.

Kommentarer til denne saken