Gå til sidens hovedinnhold

Bygdeposten holder døra korona-stengt

Artikkelen er over 1 år gammel

Leder Dette er en leder. Lederen gir uttrykk for avisens holdning.

Vi i Bygdeposten stenger nå døra for publikum som et føre var-prinsipp. Som lokal nyhetsformidler er det veldig viktig at vi klarer å holde hjulene i gang også i disse tider. Verdens vrede har også banket på våre dører. Det er en skummel, usynlig fiende der ute. Et virus som gjør at vi tenker annerledes og iverksetter tiltak lokalt og i samfunnet ellers som bare for kort tid siden var helt utenkelige. Det handler om å ta del i den fellesdugnaden samfunnet trenger for å forsøke å hindre spredning av virus og gjøre vårt for at situasjonen er håndterbar for helsevesenet.

De som ønsker å komme i kontakt med Bygdeposten kan enten sende oss en e-post: redaksjonen@bygdeposten.no, annonser@bygdeposten.no, navnidag@bygdeposten.no eller direkte til en av de ansatte her. All post kan legges i postkassen ved ytterdøren i Vikersundgata 18. Vi kan også treffes på telefon: 480 86 170. Dette gjelder inntil videre.

Les også

– Hør på rådene og bli hjemme

Hvordan dekker vi koronautbruddet og de lokale konsekvensene?

Lokalavisen er viktig og den er spesielt viktig når samfunnet har behov for rask informasjon:

Vi følger utviklingen først og fremst lokalt, men også nasjonalt: Det betyr all relevant informasjon som gjelder folkehelsen og folks vel og vel vil bli lagt ut åpent for alle så raskt vi får tilgang til denne informasjonen. Det betyr at hvis helsemyndighetene trenger å komme raskt ut med informasjon vil det bli prioritert av oss.

I tillegg til det vil vi selvsagt lage saker om konsekvenser av koronautbruddet i næringslivet, foreningslivet etc. Dette er saker som i all hovedsak vil være eksklusive for våre abonnenter.

LES OGSÅ:

Kommentarer til denne saken