Bygdeposten en dag forsinket

FORSINKET: Tirsdagens utgave av Bygdeposten blir levert en dag forsinket til de abonnentene som får levert den med Posten.

FORSINKET: Tirsdagens utgave av Bygdeposten blir levert en dag forsinket til de abonnentene som får levert den med Posten.

Artikkelen er over 1 år gammel

For abonnenter som får Bygdeposten levert med Posten, blir avisa en dag forsinket.

DEL

Dette opplyser logistikkleder Rune von Schiervick i en epost til Bygdeposten tirsdag morgen.

Årsaken er at avisene ble innlevert for seint fra trykkeriet på Biri til Østlandsterminalen, og dermed ikke rakk transporten videre til Posten.

– Grunnen til dette var at E6 ved Moelv var stengt i en lang periode på grunn av asfaltarbeider, får Bygdeposten opplyst.

Sendt SMS

Avisen er lovet levert en dag forsinket. Alle abonnentene dette gjelder, og som er registrert med mobilnummer har mottatt en tekstmelding med denne informasjonen.

– Forsinkelsen gjelder de av dere som får avisen levert med Posten. Abonnentene som får avisen levert med bud, skal få den som vanlig, sier redaktør og daglig leder Knut Bråthen.

Han beklager dette, men sier dette er en hendelse Bygdeposten ikke rår over.

Forsinkelsen gjelder ikke bare Bygdeposten, men også Ringsaker Blad, Glåmdalen og Østlendingen.

Les avisen digitalt

Bygdepostens redaktør minner om at alle abonnenter har tilgang til Bygdeposten digitalt. På bygdeposten.no ligger også e-avisen tilgjengelig, som er en digital utgave av hele avisen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken